Callaway Driver Epic Flash Höger Herr  i gruppen Golfklubbor / Drivers / Höger Herr (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (1466055-1140090r)
Callaway Driver Epic Flash Höger Herr
Callaway Driver Epic Flash Höger Herr
Callaway Driver Epic Flash Höger Herr
Callaway Driver Epic Flash Höger Herr
Callaway Driver Epic Flash Höger Herr
Callaway Driver Epic Flash Höger Herr
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Epic Flash Driver

Callaways nya Epich Flash driver har den nya revolutionerande Flash face teknologin samt deras patenterade Jailbreak Teknologi. Dessa ger tillsammans en fantastisk bollhastighet. Med av artificiell intelligens samt en superdator har ingenjörerna på Callaway fått fram en enormt annorlunda design för facit vilket gör det till deras snabbaste face någonsin. Med Jailbreak teknologin som har två stänger på insidan av huvudet får du även en klubba som isolerar kraftöverföringen igenom hela slagytan för att kunna ge mer bollhastighet på både bättre och sämre slag. Den nya kolfiberkronan är av T2C Triaxal vilket gör den lättare och med detta har det kunna flytta vikten i klubbhuvudet och därmed fått en mer förlåtande driver. Den har även en justerbar 16-grams vikt där golfaren kan flytta omkring den på baksidan av sulan för att kunna forma sina slag och anpassa klubban efter sin spelstil. Grafitskaft, vänster och höger.

 

Herrgrepp: Golf Pride New Decade Align Green

Damgrepp : Lamkin Comfort WMS Black 44g

"
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Svart
Flex: Grafit Regular, Grafit Senior, Grafit Stiff, Grafit X-Stiff
Justerbar vikt: Nej
Justerbar Loft: Ja
Loft: 10, 10,5, 11, 11,5, 12, 12,5, 13, 14, 8, 9, 9,5
Begagnat: Nej
"Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Driver Epic Flash Höger Herr

Mer information »
Du sparar 1996 Kr
 
Antal: 
Artnr: 1466055-1140090r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör