Callaway Driver Big Bertha Fusion Vänster Dam i gruppen Golfklubbor / Drivers / Vänster Dam hos Dimbo Golf AB (1466048-2230105r)
Callaway Driver Big Bertha Fusion Vänster Dam
Callaway Driver Big Bertha Fusion Vänster Dam
Callaway Driver Big Bertha Fusion Vänster Dam
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
Genom att sammanfoga titan och karbon får man i Big Bertha Fusion en väldigt lättspelad och förlåtande driver, 8 olika loft och lie inställningar för att hitta rätt bollflykt.
"Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Driver Big Bertha Fusion Vänster Dam

Maximalt förlåtande Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 1466048-2230105r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
4-12 vardagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: