Callaway Bärbag Hyperlite 1 Pencil Svart med bärrem i gruppen Golfbagar / Pencilbagar hos Dimbo Golf AB (1413019-999999)
Callaway Bärbag Hyperlite 1 Pencil Svart med bärrem
Callaway Bärbag Hyperlite 1 Pencil Svart med bärrem
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
Callaway Hyper Lite 1 är en pencilbag med en topp på 7,5 tum och med 3 stycken fullängdsdividers..Med en vikt strax under 1 kg är detta callaways lättaste bag men också den minsta. Med 3st fickor inkluderat en stor klädficka får du bra förvaringsutrymme för alla tillbehör du kan tänkas behöva på golfbanan.
Vattentät:Nej
Topp:3-delad topp
Antal fickor:3
Vikt kg:0,9 Kg
Färg:Svart
"Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Beställningsvara
Leveranstid:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Bärbag Hyperlite 1 Pencil Svart med bärrem

pencilbag med 3 st fullängdsdividers, vikt på 1 kg, 3 st fickor. Mer information »
799 kr
Artnr: 1413019-999999
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
4-12 vardagar